Duurzame energie

Duurzame energie is een specialisme binnen ons bedrijf. Installatiebedrijf Boogaard heeft jarenlange ervaring en alle benodigde kennis in huis op het gebied van duurzame energie. Met de jaargegevens van het energieverbruik (gas en elektra) van U kan worden bekeken of het zinvol is om te investeren in duurzame energie, en welke mogelijkheden het meest geschikt zijn. De investering kan en behoort in een aantal jaren te zijn terugverdiend. Natuurlijk kunt U ook om andere redenen kiezen voor duurzame energie, zoals bijvoorbeeld vanwege milieu overwegingen.

Ook in de huidige woningbouw gelden normen die van invloed zijn om voor duurzame energie te kiezen. ( EPC normen voor nieuwbouw) In alle gevallen is het kiezen voor duurzame energie een bewuste en besparende keuze.

Installatiebedrijf Boogaard kan U uitleggen hoe de systemen werken, en informatie geven over de verschillende merken die er op de markt zijn. Tijdens de openingstijden van de showroom en/of op afspraak kunt U daar uitgebreid en vrijblijvend over geïnformeerd worden. Vaak komt Boogaard Installatiebedrijf ook bij U thuis, om de situatie bij U in huis te bekijken, om van daaruit het meest geschikte energiebesparende beleid te kiezen.