Gas

Op het gebied van gas verzorgen wij de aanleg, uitbreiding en onderhoud van Uw gasinstallaties.

Dus voor het plaatsen en onderhoud van CV ketels, gaskachels, hete lucht verwarming,vloerverwarming, warm water voorzieningen en keukenaansluitingen kunt U bij ons terecht.

Is Uw CV ketel aan vervanging toe? Kom gerust langs en laat U informeren over de diverse mogelijkheden en vraag vrijblijvend een prijsopgave aan.

Alle nieuwe HR combi CV ketels voor Uw centrale verwarming en warm water zijn energie zuinig geproduceerd. Daarnaast zijn er speciale mogelijkheden zoals het AWB hybride systeem, die de HR ketel combineert met lucht-waterwarmtepomp. (zie hybridesysteem onder de kop “duurzame energie”.)

Met de uitgebreide collectie kamer-en klok thermostaten, vindt U altijd de juiste regelaar. Hoe het comfort ook geregeld moet worden- aan/uit of modulerend- er is op dit gebied van alles mogelijk. Honeywell is een bekend en betrouwbare leverancier van CV thermostaten, en heeft sinds kort een nieuw energie besparend systeem op de markt gebracht: het evo home. Met dit systeem kunt U energie besparen met behoud van comfort. (zie evohome onder de kop “duurzame energie” )