Investering terugverdienen

Wordt u elke maand weer geconfronteerd met een behoorlijke energierekening, die bij de jaarlijkse afrekening ook nog eens tegenvalt? Misschien is het dan tijd om eens goed te kijken naar milieubewuste mogelijkheden voor duurzame energie in Uw woning of bedrijf. Maar natuurlijk ook als u voor uw nieuwbouw of renovatie wilt weten welke mogelijkheden er zijn op dit gebied en vooral wat voor u de beste keuze zal zijn.

Investering terugverdienen.
Wordt u elke maand weer geconfronteerd met een behoorlijke energierekening, die bij de jaarlijkse afrekening ook nog eens tegenvalt? Misschien is het dan tijd om eens goed te kijken naar milieubewuste mogelijkheden voor duurzame energie in Uw woning of bedrijf. Maar natuurlijk ook als u voor uw nieuwbouw of renovatie wilt weten welke mogelijkheden er zijn op dit gebied en vooral wat voor u de beste keuze zal zijn. Er zijn tegenwoordig tal van mogelijkheden om duurzame energie op te wekken. Of het voldoende rendement opbrengt en aantrekkelijk is om in duurzame energie te investeren, daarover kan Erik Boogaard, eigenaar van het erkende en allround Installatiebedrijf Boogaard in Workum, u uitgebreid over informeren.

Boogaard heeft jarenlange ervaring op het installatiegebied en alle benodigde kennis in huis van de energiezuinige producten op deze uitgebreide markt. Met de jaargegevens van het energieverbruik en
een aantal gegevens over de woning, kan er vrij vlot worden aangeven of het zinvol is om te investeren in duurzame energie. Voor de klant moet de investering in een aantal jaren weer terugverdiend zijn.