Evo Home Systeem

Het evohome system van Honeywell is een draadloos systeem voor individuele ruimteregeling. Door de verschillende vertrekken van een woning, winkel of bedrijfspand onafhankelijk van elkaar te verwarmen wordt het comfort verhoogd en energie bespaard.

Evohome is een draadloos CV regelsysteem, het vereist geen hak of breekwerk, en is voor nieuw- als voor bestaande woningen geschikt. U verwarmt geen onnodige ruimtes meer, en kunt elke ruimte apart programmeren. Zo wordt de temperatuur in elke ruimte van de woning en op gezette tijden automatisch geregeld.

Als U in de kamer een warmtebron heeft zoals een houtkachel of open haard, komt het nogal eens voor dat de andere ruimtes in de woning niet verwarmd worden. Dit probleem wordt door Evohome opgelost, de CV in de kamer uit, maar andere ruimtes in huis kunnen gewoon verwarmt worden.

Het systeem is toepasbaar voor alle CV’s, radiatoren en vloerverwarming, en aan te passen in verschillende situaties. Bij Boogaard Installatiebedrijf krijgt U bij aanschaf van Evohome maar liefst vijf jaar garantie in plaats van de gebruikelijke twee jaar. Boogaard is ambassadeur van Honeywell, en heeft alle informatie en een mooie showstandaard in de showroom staan, om U uitgebreid over het energiebesparende systeem te informeren.